Οι πρωταθλητές του 2005 με καρναβαλική αμφίεση

25/02/2025 | 09:59

Στην Πάτρα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Φιλίππου και Λάζαρος Παπαδόπουλος, για τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στην Ολλανδία στα προκριματικά του Eurobasket 2025, με τους παλαίμαχους παίκτες της «γαλανόλευκης» να βγάζουν μια ιδιαίτερη φωτογραφία.

Η ομάδα που κατέκτησε το Eurobasket 2005 βρίσκεται στην Πάτρα, λόγω της βράβευσή της στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 και δεν μπορούσε από το να μην τραβήξει επάνω της τα βλέμματα!

Συγκεκριμένα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δημοσίευσε μια εκπληκτική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Αντώνη Φώτση, τον Νίκο Φιλίππου, τον τότε φυσικοθεραπευτή της Εθνικής, Σπύρο Ζήση, και τον Χρύσανθο Κολοκυθά, φορώντας περούκες για να μπουν στο κλίμα του Καρναβαλιού της Πάτρας.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ανέβηκε στον λογαριασμό του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο instagram, με τον «Λάζο» να αναρτιέται εάν ο κόσμος μπορεί να αναγνωρίσει τους εικονιζόμενους.

Οι πρωταθλητές του 2005 με καρναβαλική αμφίεση

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό