Οι πατρινοί περιμένουν μια απάντηση…

05/07/2017 | 18:24

Είναι έλλειψη ορθού προγραμματισμού; Είναι ζήτημα ολιγωρίας; Πρόκειται για την απόδειξη πως είναι εμφανέστατη η ανυπαρξία προσωπικού;

Ότι και να συμβαίνει ένα είναι βέβαιο. Η Πάτρα παραμένει με ένα μεγάλο όγκο σκουπιδιών …στα πόδια της.

Μπορεί το ιστορικό κέντρο να καθαρίστηκε , ωστόσο πέραν αυτού τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους !

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την λήξη της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην καθαριότητα δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος της περισυλλογής τους , παρά τις αρχικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής.

Δεν μπορεί επομένως να χαρακτηριστούν υπερβολικές , ούτε άδικες οι διαμαρτυρίες των πατρινών που αντικρίζουν, σχεδόν επί τρείς εβδομάδες, τα απορρίμματα στην πόρτα τους !

«Είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας;» αναρωτιούνται και περιμένουν μια απάντηση από τον Δήμο, που δεν έχει δημοσιοποιήσει τους λόγους της χρονοβόρας διαδικασίας.

Είναι απορίας άξιο γιατί προέκυψε αυτή η τρομακτική καθυστέρηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε προγραμματισμός, ώστε πολυμελή συνεργεία να καθαρίσουν με υπερωριακή απασχόληση την πόλη.

Και τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται όταν οι ίδιοι άνθρωποι την επομένη των αποκριάτικων εκδηλώσεων -σε ελάχιστο χρονικό διάστημα- έχουν «εξαφανίσει» τους τόνους των απορριμμάτων , μετά τις καρναβαλικές παρελάσεις. Κερδίζοντας τα συγχαρητήρια των δημοτών και των επισκεπτών.

Τι λοιπόν πραγματικά συμβαίνει; Οι πατρινοί δικαιούνται μιας απάντησης (και ιδιαίτερα όσοι ακόμη υπομένουν την μπόχα) που δυστυχώς ακόμη την περιμένουν…

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής