Oι παίκτες του Απόλλωνα επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

23/10/2025 | 18:15

 Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου υποδέχθηκε αντιπροσωπεία παικτών της ιστορικής ομάδας Απόλλων Πατρών, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις αξίες του αθλητισμού, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιου Γιωτόπουλου, της Υποδιευθύντριας κ. Αθανασίας Δημητρακοπούλου και του Συλλόγου Καθηγητών, στο πλαίσιο των δράσεων που προάγουν τη σωματική άσκηση και την ψυχική καλλιέργεια των μαθητών.

Oι παίκτες του Απόλλωνα επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του Απόλλωνα Πατρών:

  • Justin Kier
  • Δημήτρη Χείλαρη
  • Ηλία Ανέστη
  • Γιώργο Μανάκα
  • Δημήτρη Αθανασόπουλο

Την ομάδα συνόδευαν ο συντονιστής κ. Κωνσταντίνος Ρακιντζής και ο γυμναστής κ. Δημήτρης Κοτσίρης, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και στην επικοινωνία με τους μαθητές.

Oι παίκτες του Απόλλωνα επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι παίκτες μίλησαν για τη σημασία της ομαδικότητας, της συνέπειας και του σεβασμού στον αθλητισμό, μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες από την αθλητική τους πορεία και απάντησαν με προθυμία στις ερωτήσεις των μαθητών. Ακολούθησε διαδραστικό μέρος στο προαύλιο, όπου οι παίκτες έδειξαν τεχνικές και ενθάρρυναν τα παιδιά να συμμετάσχουν σε μικρούς διαγωνισμούς σουτ και δεξιοτήτων.

Oι παίκτες του Απόλλωνα επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν ενθουσιώδης, καθώς η αγάπη τους για το μπάσκετ είναι ιδιαίτερα έντονη — πολλοί από αυτούς άλλωστε είναι ενεργά μέλη των τμημάτων του Απόλλωνα Πατρών. Η καθημερινή τους ενασχόληση με το άθλημα καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και τις αξίες που επιδιώκουμε να ενισχύουμε μέσα από τις σχολικές δράσεις.

Oι παίκτες του Απόλλωνα επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και μηνύματα ενθάρρυνσης από τους αθλητές προς τα παιδιά, υπενθυμίζοντας ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο νίκες και διακρίσεις, αλλά κυρίως τρόπος ζωής και χαρακτήρας.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων