Οι νέες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τη Ρούλα Κορομηλά

12/01/2020 | 12:28

Η Βάνα Μπάρμπα, λίγο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο, και μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για τη Ρούλα Κορομηλά.

«Είναι μια γυναίκα που τη σέβομαι και την εκτιμώ. Τη θεωρώ χορτάτη, έκανε μια τεράστια πορεία. Δεν μπορεί να λες ότι οι καινούριοι παρουσιαστές είναι ανασφαλείς, ντύνονται, βάφονται… Τα ίδια δεν κάναμε κι εμείς;», απάντησε για τη Ρούλα η ηθοποιός. «Δεν μου αρέσει η έλλειψη γενναιοδωρίας. Κι εσύ δεν έχεις ανασφάλεια;» επέμεινε επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει σε σχέση με το σόου «Μπράβο Ρούλα».

«Εμείς την κάναμε τη ζωή μας, χαρήκαμε, ζήσαμε, τα καινούργια κορίτσια τώρα μπορώ να πω είναι πολύ τολμηρά, χωρίς να αναιρώ την πορεία της και τον άνθρωπο Ρούλα γιατί ξέρω ότι πέρασε πολλά. Τη μάλωσα λίγο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Πηγή: govastileto.gr

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ