Οι κατά Λιγνάδη «Πέρσες» ανοίγουν το Φεστιβάλ Επιδαύρου

28/05/2020 | 11:12

Πρώτος πρόδωσα πως ο πολυπράγμων Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει για φέτος το καλοκαίρι τους «Πέρσες»με το Εθνικό Θέατρο. Πρώτος αποκάλυψα πως έχει κλείσει για πρωταγωνιστές του,την σπουδαία Λυδία Κονιόρδου και τους άξιους Αργύρη Ξάφη,Αργύρη Πανταζάρα, Γιάννο Περλέγκα και Γιάννη Βογιατζή-στη συνέχεια προστέθηκαν και οι καίριοι Κωνσταντίνος Γαβαλάς,Δημήτρης Παπανικολάου,Λαέρτης Μαλκότσης,Βασίλης Αθανασόπουλος κ.λ.π.

ΕΝΩ κορυφωνόταν το θρίλερ του κορονοϊού «έσκασε» η είδηση πως δεν θα γίνει ούτε το Φεστιβάλ Επιδαύρου,αλλά εγώ αποκάλυπτα από την εκπομπή μου πως οι «Πέρσες»θα είναι ανάμεσα στις ελάχιστες παραστάσεις που θα παιχτούν στο αργολικό μας θέατρο. Και ναι,ναι, επιβεβαιώνομαι για άλλη μια φορά γιατί έμαθα από έγκυρη πηγή πως όχι μόνο…κατηφορίζουν Επίδαυρο οι φιλόδοξοι «Πέρσες»που θα σκηνοθετήσει ο Λιγνάδης,αλλά θα είναι και αυτοί που θα ανοίξουν το Φεστιβάλ Επιδαύρου την Παρασκευή 17 Ιουλίου για να παιχτούν εκεί και το επόμενο διήμερο-μια και πλέον οι παραστάσεις θα παίζονται όχι για δύο μόνο βράδια,αλλά για τρία,προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, γιατί εκεί, κατά τις αρχές Ιουλίου θα πω το περίφημο Αυλαία και πάμε μέσα από την ομώνυμη εκπομπή μου στον realfm97,8 δίνοντας το σύνθημα για να … κατέβουμε και πάλι στην Επίδαυρό μας -και στον λατρεμένο «Λεωνίδα»μας βέβαια!

Πηγή: enikos.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της