Οι «Dsquared2» κεντρίζουν τα βλέμματα στη Μύκονο

19/08/2025 | 18:13

Μύκονος και «Dsquared2» πηγαίνουν μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια. Οι δίδυμοι σχεδιαστές της φίρμας Ντίν και Νταν βρίσκονται και πάλι στα Ματογιάννια και δεν περνούν απαρατήρητοι.

Το Queen Bar στα Ματογιάννια που είναι διάσημο για τα πάρτι του με τις σέξι χορεύτριες και τους αναμμένους πυρσούς, επέλεξε για την διασκέδασή του ο Dean Caten, συνιδρυτής και σχεδιαστής μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Dan του δημοφιλούς fashion brand Dsquared2.

Ντυμένος με casual outfit, ο διεθνής designer ξεσάλωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην πρώτη του δημόσια καλοκαιρινή εμφάνισή του για φέτος στο νησί των Ανέμων.

Ο Dean και ο Dan Caten επισκέπτονται την Μύκονο κάθε καλοκαίρι, δίνοντας το «παρών» στα μεγαλύτερα πάρτι που γίνονται εκεί. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έχουν την φήμη των party animals!

Οι σχεδιαστές και ιδρυτές του οίκου μόδας DSquared2, αδελφοί Ντιν και Νταν Κάτεν επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα και έχουν καταφέρει να χτίσουν ισχυρές φιλίες που αντέχουν στο πέρασμα των χρόνων.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ