ΟΦΗ: Ξανά κόκκινη ο Νους, ο ακραίος αριθμός των αποβολών του τη φετινή σεζόν

22/02/2026 | 23:14

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης σφύριξε τη λήξη, αλλά κλήθηκε από τον VAR για μαρκάρισμα του Νους πάνω στον Τσέριν. Είδε τη φάση στο μόνιτορ έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αργεντινό εξτρέμ.

Αυτή ήταν μάλιστα, η 5η αποβολή του Νους τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Stoiximan Super League, ο Αργεντινός εξτρέμ έχει αντικρίσει την κόκκινη τρεις φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί πως πέρσι το ρεκόρ είχε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης με τρεις κόκκινες κάρτες, αλλά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

sport24.gr

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)