ΟΦΗ – Ηρακλής 3-1: Με ανατροπή στην κορυφή του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson οι Κρητικοί

28/10/2025 | 19:40

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και είναι πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας της League Phase.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ με τον Κούστα στο 28′, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να κρατήσουν για πολλή ώρα του υπέρ τους προβάδισμα, καθώς ο Ρακόνιατς ισοφάρισε στο 35′ για να στείλει τις ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο.

Πλέον οι Κρητικοί έχουν το απόλυτο των νικών μετά από τρεις αγωνιστικές στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, εξασφαλίζοντας, μάλιστα, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ηρακλής έχει 3 βαθμούς και είναι στη 10η θέση μετά από δύο παιχνίδια που έχει δώσει στο θεσμό. 

ΟΦΗ: Λίλο, Ανδρούτσος, Κωστούλας, Χριστόπουλος, Λέουις (61′ Χατζηθεοδωρίδης), Καραχάλιος, Βούκοτιτς (61′ Μαρινάκης), Φούντας (81′ Σενγκέλια), Αποστολάκης (46′ Θεοδοσουλάκης), Νους, Ράκονιατς (46′ Σαλσέδο).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρακασίδης, Κατσίκας (71′ Ουές), Δημητρίου (71′ Γιαννούτσος), Τσιντώνης (56′ Αναστασιάδης), Αναστασίου, Σιδεράς, Χάινριχ, Μωυσιάδης (89′ Ταχμετζίδης), Φοφανά, Ντουρμισάι, Κούστα (56′ Κυνηγόπουλος).

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Επιστρέφει στη Βρετανία το τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του στη Ρόδο