«Οδικές Συγκοινωνίες»: Εσωτερικός πειθαρχικός έλεγχος για τον οδηγό τρόλεϊ που οπλοφορούσε

25/05/2023 | 22:02

Τις διαδικασίες εσωτερικού – πειθαρχικού ελέγχου για το συμβάν με την ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού τρόλεϊ, η οποία «δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της εταιρείας» έχει εκκινήσει η ΟΣΥ ΑΕ, η οποία επισημαίνει ότι «βασική αρχή της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με τον οδηγό του τρόλεϊ «20» να βγάζει όπλο στη διαδρομή από Φάληρο προς Δραπετσώνα σε επιβάτη. Η αστυνομία έσπευσε και ο οδηγός εντοπίστηκε στην Ακτή Βασιλειάδη όπου συνελήφθη. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την υπόθεση να ερευνάται.

πηγή

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!