Οδηγούσε 70 χρόνια χωρίς δίπλωμα!

29/01/2022 | 20:36

Ένας άνδρας που σταμάτησε η βρετανικκή αστυνομία είπε στους αστυνομικούς ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ή ασφάλεια για περισσότερα από 70 χρόνια.

Ενώ βρισκόταν σε περιπολία, η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα κοντά στην Tesco Extra, στο Μπάλγουελ του Νότιγχαμ, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο οδηγός – γεννημένος το 1938 – τους είπε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ή ασφάλεια από τότε που ήταν 12 ετών και ότι δεν είχε σταματήσει ποτέ από την αστυνομία.

Στο Facebook, η ομάδα της αστυνομίας Μπάλγουελ, Rise Park και Highbury Vale είπε ευτυχώς ότι δεν είχε ποτέ ατύχημα.

Η ομάδα πρόσθεσε: «Ευτυχώς δεν είχε ποτέ ατύχημα, δεν είχε προκαλέσει τραυματισμό και δεν έκανε κανέναν να χάσει οικονομικά, χτυπώντας τον ενώ ήταν ανασφάλιστος! Λόγω του αυξημένου αριθμού καμερών ANPR στο Νότιγχαμ, ακόμη και στις σύντομες μετακινήσεις, είναι πιθανό να χτυπήσετε μια κάμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα έγγραφά σας είναι σε τάξη… γιατί θα σας προλάβει η τύχη… μια μέρα.»

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”