“Οδηγός εντοπισμού” για τσούχτρες μέσω της Google – Ποια η κατάσταση στις παραλίες Πατραϊκού – Κορινθιακού

Μια πρωτοπόρα ομολογουμένως εφαρμογή δημιούργησε η Google. Μέσα από αυτή μπορούμε να δούμε σε ποιες ελληνικές παραλίες έχουν εμφανιστεί τσούχτρες.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εφαρμογή της Google όπως αναφέρει το newsit.gr, τσούχτρες υπάρχουν σε οκτώ ελληνικές παραλίες.

Συγκεκριμένα τσούχτρες υπάρχει περίπτωση να συναντήσει κανείς στην παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη, στην Κανταρέ της Κορίνθου, στην Άναυρο, τη Λύρη και τα Κριθάρια Μαγνησίας, στην παραλία Νέοι Πόροι Πιερίας, στην Επανομή και στα Πυργαδίκια Χαλικιδικής.

Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Πατραϊκός Κόλπος είχε αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα, καθώς η περιοχή είχε γεμίσει τσούχτρες. Πέρυσι μάλιστα οι επιστήμονες πρότειναν την απαγόρευση κολύμβησης εάν οι τσούχτρες επανεμφανιστούν.

Οι ειδικοί εξάλλου βρέθηκαν σε ένα μεγάλο προβληματισμό, καθώς δεν μπορούσαν να βρουν τα αίτια του πολλαπλασιασμού του πληθυσμού των μεδουσών στον Κορινθιακό και στον Πατραϊκό κόλπο.

Δείτε την ενεργή εφαρμογή της Google η οποία μας ενημερώνει για τις τσούχτρες στον ελληνικό χώρο. 

 

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία