«Όχι» στην άρση ασυλίας Λεβέντη, Παπαχριστόπουλου και Καραγιαννίδη

26/04/2017 | 18:39

Την μη άρση της βουλευτικής ασυλίας εισηγείται, στην Ολομέλεια, η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για τρεις υποθέσεις που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης συνεδρίασή της σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η μία υπόθεση αφορά μήνυση πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων κατά του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, για εξαπάτηση εκλογέων, επειδή ο κ. Λεβέντης είχε δεσμευτεί για την ανά εξάμηνο εναλλαγή των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με επιλαχόντες.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε βάρος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου για δηλώσεις του δεύτερου, σε τηλεοπτική εκπομπή, για τον κ. Γεωργιάδη.

Η τρίτη υπόθεση αφορά μήνυση αστυνομικών σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη για δημοσιοποίηση στοιχείων αστυνομικών με πολιτικά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της