Ο Τσιτσιπάς τελείωσε τον Ιβανίσεβιτς

24/07/2025 | 06:55

Ούτε δύο μήνες δεν κράτησε η συνεργασία ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Έλληνας τενίστας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον  προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τη λήξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη προπονητή.

Προφανώς, σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την εξέλιξη, έπαιξαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή, σχετικά με την φυσική κατάσταση του αθλητή.

H ανακοίνωση του Τσιτσιπά

«Η συνεργασία με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς ήταν μια σύντομη αλλά έντονη εμπειρία και ένα πραγματικά πολύτιμο κεφάλαιο στο ταξίδι μου. Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο, την προσπάθεια και την ενέργεια που αφιέρωσε σε εμένα και την ομάδα μου. Καθώς τώρα ακολουθούμε τους χωριστούς μας δρόμους, τρέφω μόνο σεβασμό για τον Γκόραν, όχι μόνο για όσα έχει πετύχει στο τένις, αλλά και για το ποιος είναι ως άνθρωπος. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Ακυβέρνητο σκάφος στο Αίγιο

Πάτρα: Δικυκλιστής έπεσε στις μπάρες του τρένου και τραυματίστηκε

Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε παραλίες της Αχαΐας

Τροχαίο στα Τσουκαλαίικα – ΙΧ έπεσε πάνω σε φορτηγάκι, μία τραυματίας (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη

Μίνι Περιμετρική Πάτρας: Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στο ύψος του κόμβου Κουρτέση (ΦΩΤΟ)