Ο Τομ Χανκς για τη φιλία του με τον Τομ Φορντ

18/08/2019 | 18:22

Πληρώνει κάτι παραπάνω αλλά έχει τις υπηρεσίες του Τομ Φορντ όποτε τις θελήσει.

Μιλώντας σε συνέντευξή του ο Τομ Χανκς για τη ζωή του στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ και τα κόλπα που του έμαθε ώστε να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή κομψός.

Σύμφωνα με τον Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον είναι «μεταξύ των στενών φίλων του Φορντ και του Μπάκλεϊ».

Εκτός από τα ρούχα του Φορντ, ο Τομ Χανκς θαυμάζει και το κινηματογραφικό έργο του σχεδιαστή.

«Το Single Man και το Nocturnal Animals ήταν ουσιαστικά ταινίες χαμηλού κόστους, χωρίς όμως να έχουν φθηνή αισθητική», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω κάνει πολλές ταινίες, αλλά βρήκα τον εαυτό μου ακούγοντας τον Τομ να σκηνοθετεί».

Με την επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ!

Αισιόδοξος ο Αταμάν για Λεσόρ: «Θα παίξει στο Final Four, γιατί όχι;»

Γλυκερία: «Αν μου έκαναν πρόταση τώρα να πάω στην Eurovision, θα έλεγα όχι»

Δείπνο Δούκα – Παπανδρέου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου – «Είχαμε κοινά οράματα και ιδανικά»

Εαρινές οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Ανάπτυξη 2,3% το 2025 και 2,2% το 2026 για την Ελλάδα

Συνομιλία Τραμπ – Πούτιν: Πιθανή η κατάπαυση του πυρός με την Ουκρανία μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες, λέει ο Ρώσος πρόεδρος

Νίκος Γαλανός: Ο βουδισμός, ο τζόγος, ο τσακωμός με την Αλίκη και όλα όσα είπε με δικά του λόγια