Ο Θέμης Μπάκας στην έκθεση «Οινόραμα»

04/03/2024 | 16:41

Την έκθεση «Οινόραμα», στο Ζάππειο Μέγαρο, επισκέφθηκε ο πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θέμης Μπάκας, από κοινού με τον Συντονιστή της Επιτροπή Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιάννη Σαρακιώτη, και τον αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του και τομεάρχη του, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη. 

Το «Οινόραμα», που συμπλήρωσε φέτος 30 χρόνια, είναι η μεγαλύτερη και η πιο σημαντική οινική εκδήλωση της Ελλάδας, το ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου με τη συμμετοχή των πιο γνωστών οινοποιών απ’ όλη τη χώρα. 

Κατά την επίσκεψή του στην έκθεση, ο κ. Θέμης Μπάκας συνομίλησε με Αχαιούς οινοποιούς από του Αμπελώνες Αντωνόπουλου και τον Οινηγό, ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου. 

1_1.jpg

 

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων