Ο Τάκης Πετρόπουλος για το νυχτερινό ημιμαραθώνιο

24/09/2022 | 09:33

 

Με αφορμή τη διοργάνωση του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, μιλώντας στο www.ertnews.gr δήλωσε

«Η πόλη μας βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή πορεία που έχει επίκεντρο τους εργαζόμενους και ο αθλητισμός είναι ένας από τους τομείς που η δημοτική αρχή έχει ρίξει μεγάλο βάρος.
Οραματιστήκαμε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, που θα εξελιχθεί σε κάτι αντίστοιχο με το περίφημο Πατρινό καρναβάλι.

Ο Ημιμαραθώνιος πλαισιωμένος με τα τους αγώνες 5.000 μ. και 1.000 μ. για τα παιδιά είναι η ιδανικότερη επιλογή πρώτα απ’ όλα γιατί διασφαλίζει τη μαζική ενεργή συμμετοχή, που είναι η κύρια και πιο σημαντική λειτουργία του αθλητισμού.
Επιπρόσθετα η Πάτρα είναι η πόλη των μεγάλων δρομέων και ειδικά Μαραθωνοδρόμων, έγινε το επίκεντρο του Ελληνικού Στίβου τα τελευταία χρόνια χάρη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και ιδανικές εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες για τη μαζική συμμετοχή δρομέων υγείας και για μεγάλες επιδόσεις.

Η πόλη ένωσε τις δυνάμεις της για έναν αγώνα φαντασμαγορικό, που θα εξελιχθεί στο θαλάσσιο μέτωπο της, μέσα στον αστικό ιστό με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της και τα ξεχωριστής αρχιτεκτονικής αξίας ιστορικά νεοκλασικά και άλλα κτίρια της για να συναντηθούν οι νέες γενιές με την ιστορία της».

 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ