Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του στο Αίγιο ΦΩΤΟ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Αίγιο (Κλεομένους Οικονόμου 34) πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.
Ομιλήτρια ήταν η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Ράνια Σβιγκου η οποία τόνισε ότι στις 9 Ιουνίου θα γίνει το πρώτο βήμα για την πολιτική ανατροπή.

“Να δοθεί ένα μήνυμα ανατροπής κι ελπίδας στις Ευρωεκλογές… Όσοι νεοναζί και φασίστες βεβήλωσαν το μνημόνιο του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα θα πρέπει να κρυφτούν, δεν έχουν θέση στη δημοκρατική Αχαΐα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Σβιγκου.
Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον χώρο της Υγείας μίλησε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αρμόδιος τομεάρχης, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/τριες του κόμματος:
Τζένη Αρσένη
Δέσποινα Σίνου
Δημήτρης Πανόπουλος
Ευάγγελος Αντώναρος

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά του στην ριζοσπαστική αριστερά ο Δημήτρης Χαλμουκος.

https://www.aigiovoice.gr/

 

Το παιχνίδι της 7χρονης στην Καλλιθέα εξελίχθηκε σε τραγωδία – Η νοσηλεύτρια θεία της προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, 40 λεπτά πάλευαν οι γιατροί

Μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ την ερχόμενη εβδομάδα προεξοφλούν τα ομόλογα

Πάτρα: Σύλληψη αλλοδαπού στο λιμάνι

Ο Κήπος των Ηρώων εντάχθηκε στο European Route of Historic Gardens

Πάτρα: Σύσκεψη για την πυρασφάλεια στα καταστήματα εστίασης

Τζ. Μελόνι: «Η Ευρώπη πρέπει να βρει το θάρρος να απαλείψει τους εσωτερικούς δασμούς της»

Πάτρα: Τροχαίο στην Οβρυά (ΦΩΤΟ)

Γλυκό του κουταλιού κεράσι με δεμένο σιρόπι