Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την παραχώρηση ακινήτων στον δήμο Πατρέων

Σχετικά με την παραχώρηση στον Δήμο Πατρέων του οικήματος στην Μανιακίου από την ΕΤΑΔ Α.Ε.ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ανακοινώνει: 

“Άλλη μια παραχώρηση προς το Δήμο Πατρεών πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ Α.Ε. ικανοποιήθηκε ένα αίτημα της δημοτικής αρχής για την παραχώρηση του οικήματος στη Μανιακίου για την δημιουργία παιδικού σταθμού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησης της ότι έχει τη πολιτική βούληση να προχωρήσει σε παραχωρήσεις προς τους δήμους με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στην πόλη της Πάτρας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποχαρακτηρισμού της χερσαίας λιμενικής ζώνης και το άνοιγμα του δρόμου για την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου, ακολούθησε η παραχώρηση από τον ΟΑΕΔ του πλατανόδασους στον Καστελόκαμπο καθώς και 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών σε τέσσερις οικισμούς των εργατικών κατοικιών ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους δημότες. Και σήμερα άλλο ένα αίτημα για παραχώρηση ικανοποιείται από την ΕΤΑΔ Α.Ε. και αυτή τη φορά μετά και από τις προσπάθειες των βουλευτών μας και των στελεχών μας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Μπροστά όμως έχουμε επίσης και ακόμα ένα αίτημα της πόλης προς την ΕΤΑΔ Α.Ε. για την παραχώρηση του χώρου στο Ριγανόκαμπο ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση του προς όφελος των κατοίκων της περιοχής του Ανατολικού Διαμερίσματος αλλά και ολόκληρης της πόλης γενικότερα. Από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και σε αυτή τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των κατοίκων”.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας