Ο Σταμάτης Γονίδης πλήρωσε 1 εκατομ. ευρώ στην Εφορία

01/04/2016 | 10:24

Παραδέχτηκε αυτό που άλλοι δε μπορούν να πουν ούτε στους δικούς τους: ότι δε δήλωνε στην Εφορία όλα τα χρήματα που έβγαζε από τη χρυσή εποχή των μπουζουκιών.

Όταν εξ αιτίας του λογιστή του τον “τσάκωσαν”, αποφάσισε πως πρέπει να πληρώσει κι έδωσε στο ελληνικό δημόσιο περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Όπως είπε μάλιστα, πλήρωσε, ενώ άλλοι δεν το κάνουν. Τώρα, αφού πούλησε τη βίλα με πισίνα που διέθετε, αποφάσισε να ζει πιο λιτά σε μια μεζονέτα μικρή και με φθηνότερο αυτοκίνητο. 
Είπατε κάτι;
 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο ανήλικα κορίτσια

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)