O Σπανούλης συνεχίζει στο τιμόνι της Εθνικής – Ο Kill Bill οδηγεί την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ 2027

04/11/2025 | 21:50

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την Εθνική Ανδρών από τον πάγκο, παραμένοντας επικεφαλής προπονητής της ομάδας.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα ηγηθεί της «γαλανόλευκης» και στα επόμενα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027, με κρίσιμες αναμετρήσεις να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη και στην Πορτογαλία.

Η ΕΟΚ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Σπανούλη για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνει, αλλά και προς τη διοίκηση της Μονακό για την κατανόηση και τη συνεργασία που επιτρέπει στον Έλληνα κόουτς να συνεχίσει το έργο του στην Εθνική.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία κάλεσε και τις ελληνικές ομάδες –ιδίως τους δύο εκπροσώπους μας στην Ευρωλίγκα– να στηρίξουν την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας τη σημασία των αγώνων για τον εθνικό αθλητικό στόχο.

Τέλος, η ΕΟΚ διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να φροντίζει για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε οι διεθνείς παίκτες να έχουν τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά τους.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού