Ο Σον Πεν θα τιμηθεί με το βραβείο «Bob Hope»

26/10/2022 | 17:14

Για το ανθρωπιστικό του έργο με το διάσημο βραβείο «Bob Hope» θα τιμηθεί ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και ακτιβιστής Σον Πεν (Sean Penn) από την Ακαδημία Τηλεόρασης, σύμφωνα με το Variety.

«Ο ακτιβισμός και οι τεράστιες ανθρωπιστικές προσπάθειες του Σον είχαν βαθύ αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινότητα. Χρησιμοποίησε αποτελεσματικά την πλατφόρμα του για να κινητοποιήσει τον κόσμο», δήλωσε η Κιμ Κόλμαν (Kim Coleman) συμπροεδρεύων της Επιτροπής, μαζί με τον Μάικλ Σπίλερ (Michael Spiller) ο οποίος πρόσθεσε: «Ο Σον είναι υπεύθυνος για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Από την Αϊτή μέχρι την Ουκρανία και το Λος ‘Αντζελες, αποτελεί πηγή έμπνευση για όλους μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο «Saban Media Center».

 

ΑΜΠΕ

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής