Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ποιον χαρακτήρα της Marvel θα ήθελε να υποδυθεί

10/11/2022 | 07:26

 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αναφέρθηκε στην έξι δεκαετιών καριέρα του με περισσότερες από 50 ταινίες που φέρεται να έχουν συνολικά εισπράξεις περίπου τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office.

Αν και ο ηθοποιός είχε πολλούς επιτυχημένους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως ο πασίγνωστος χαρακτήρας του, Ρόκι Μπαλμπόα, θα ήθελε να είχε υποδυθεί έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Σε νέα συνέντευξή του στο THR, ο 76χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στις συνεισφορές του στη σφαίρα των κόμικς, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα ήταν αντίθετος στην απεικόνιση ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU) αν του παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας κόμικ που θα ήθελε να υποδυθεί, ο Σταλόνε σημείωσε ότι δεν «μοιάζει με κανέναν χαρακτήρα κόμικ».

«Όπως, δεν θα μπορούσα ποτέ να υποδυθώ τον Εξολοθρευτή» είπε. «Κανείς δεν θα έφτιαχνε ένα ρομπότ με στραβό στόμα και φωνή που ακούγεται σαν νεκροπομπός» τόνισε.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας χαρακτήρας που θα ήθελε να υποδυθεί, αυτόν που ενσάρκωσε ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, τον Νικ Φιούρι, διευθυντής του διεθνούς οργανισμού S.H.I.E.L.D. φανταστικός ήρωα του στρατού του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου και υπερκατάσκοπος στο Σύμπαν της Marvel.

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι τέτοιο, να μην είμαι κεντρικός χαρακτήρας» είπε.

https://www.newsbeast.gr/

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ