Ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι ανέκαθεν ένιωθε «διαφορετικός»

05/03/2023 | 11:51

 

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε χθες Σάββατο ότι ανέκαθεν ένιωθε «ελαφρώς διαφορετικός» από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και ότι η χρήση κάνναβης τον βοήθησε, κατά τη διάρκεια μακροσκελούς συζήτησης με έναν ουγγροκαναδό γιατρό και συγγραφέα, ειδικό σε ψυχικά τραύματα.

Ο 38χρονος Χάρι είπε στον δρ Γκάμπορ Μάτε ότι, έχοντας μεγαλώσει σε μια «διαλυμένη οικογένεια», κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μην μεταδώσει (ψυχικά) «τραύματα» στα παιδιά του.

Η συζήτηση με τον δρ Μάτε ακολούθησε την κυκλοφορία της αμφιλεγόμενης αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Ρεζέρβα» στην οποία ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται την εφηβεία του, που σημαδεύτηκε από προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ, και περιγράφει λεπτομερώς την κατάρρευση της σχέσης του με τον πατέρα του (βασιλιά Κάρολο Γ’) και τον αδερφό του (πρίγκιπα Ουίλιαμ).

ΑΠΕ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)