«Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Πάργκο» λένε στο Ισραήλ

04/02/2021 | 19:06

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι είναι κοντά στην ολοκλήρωσε μίας μετεγγραφής για τη συνέχεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Τζέρεμι Πάργκο να πλησιάζει το ΟΑΚΑ.

Το γεγονός αποκαλύπτει γνωστός ρεπόρτερ από το Ισραήλ, καθώς ο 35χρονος γκαρντ, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Ο πολύπειρος Αμερικανός είχε περάσει τη σεζόν 2018-19 για τρίτη φορά από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέρυσι βρέθηκε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, μετά κι από ένα πέρασμα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και την ομάδα τους στη G-League.

Τον Πάργκο γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Οντέντ Κάτας, καθώς μαζί κατέκτησαν και το πρωτάθλημα στο Ισραήλ, με τη Χάποελ Γκιλμπόα. Στη Euroleague, ο Αμερικανός γκαρντ είχε 9,8 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ, ενώ στο NBA αγωνίστηκε και σε Γκρίζλις, Καβαλίερς και Σίξερς.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ