Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1 την Κορτράικ

12/07/2017 | 08:03

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Οι «πράσινοι» με σφιχτή άμυνα και προσπάθεια ανάπτυξης από τα φτερά άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Άλτμαν, ενώ στο 32’ η Κορτράικ ισοφάρισε με τον Σεβαλιέ. Τη νίκη στον Παναθηναϊκό χάρισε στο 42’ με πέναλτι ο Μολίνς, το οποίο κέρδισε ο Κουλιμπαλί. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κουρμπέλη, έδειξαν καλά στοιχεία ειδικά στο πρώτο μέρος, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα με ανάπτυξη από τα άκρα. Κάπως έτσι έφτασαν και στα δύο γκολ. 

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28΄, όταν ο Λουντ σέντραρε από αριστερά και ο Άλτμαν με ωραία κεφαλιά σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «πράσινων». 

Η Κορτράικ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σεβαλιέ, τον οποίο έχασαν οι αμυντικοί, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 42΄ ο Μολίνς με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Κουλιμπαλί σε ανατροπή από τον Βερμπόμ. 

Παναθηναϊκός – Κορτράικ 2-1 (Novasports 1HD)

Γκολ: 28′ Άλτμαν, 42′ πεν. Μολίνς – 32′ Σεβαλιέ

Κίτρινες κάρτες: Ρέις, Μολέδο

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»