Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ – Ο Νίκος Λεπενιώτης καθαιρείται από τον ΕΣΑΚΕ

16/02/2026 | 13:21

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του Νίκου Λεπενιώτη και δικαιώθηκε σχετικά, με την απόφαση να οδηγεί σε καθαίρεση του GM του Ολυμπιακού από τη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΣΑΚΕ.

Μετά τις δυσφημιστικές δηλώσεις του για το άθλημα στους τελικούς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο GBL, ο Νίκος Λεπενιώτης βρέθηκε στο “στόχαστρο” του “τριφυλλιού”, καθώς ακολούθησε αλλαγή του σχετικού κανονισμού στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να παραμείνει στη θέση του.

Το ΑΣΕΑΔ τάχθηκε λοιπόν υπέρ του Παναθηναϊκού και ως εκ τούτου, ο Νίκος Λεπενιώτης θα πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΣΑΚΕ. Με τον κανονισμό όμως να έχει αλλάξει πια, ο GM του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά την εκλογή του.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»