Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά τον Τζορτζ Μπάλντοκ – «Για πάντα μαζί μας, Τζορτζ»

05/10/2025 | 16:19

Μία διαφορετική προαναγγελτική ανάρτηση έκανε ο Παναθηναϊκός για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου (21:30-Cosmote Sport 1) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Στην ανάρτηση αντί για την κλασσική φιγούρα κάποιου ποδοσφαιριστή της ομάδας, μία φωτογραφία με μία φανέλα του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ απλωμένη στις εξέδρες του γηπέδου.

Η κίνηση αυτή έγινε με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του στις 9 Οκτωβρίου του 2024, μία στιγμή που σημάδεψε την ιστορία της ομάδας μια για πάντα, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους που ζούσαν τον Ελληνοάγγλο ποδοσφαιριστή από κοντά αυτούς τους μήνες που πρόλαβε να βρεθεί στην ομάδα.

Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας σχηματίζεται το νούμερό του (32) με αστέρια στο ουρανό ενώ στο κάτω μέρος αυτής υπάρχει το μήνυμα «Always with us George Baldock».

Σάμαλι
04/11/2025 | 08:29

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν