Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά τον Τζορτζ Μπάλντοκ – «Για πάντα μαζί μας, Τζορτζ»

05/10/2025 | 16:19

Μία διαφορετική προαναγγελτική ανάρτηση έκανε ο Παναθηναϊκός για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου (21:30-Cosmote Sport 1) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Στην ανάρτηση αντί για την κλασσική φιγούρα κάποιου ποδοσφαιριστή της ομάδας, μία φωτογραφία με μία φανέλα του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ απλωμένη στις εξέδρες του γηπέδου.

Η κίνηση αυτή έγινε με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του στις 9 Οκτωβρίου του 2024, μία στιγμή που σημάδεψε την ιστορία της ομάδας μια για πάντα, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους που ζούσαν τον Ελληνοάγγλο ποδοσφαιριστή από κοντά αυτούς τους μήνες που πρόλαβε να βρεθεί στην ομάδα.

Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας σχηματίζεται το νούμερό του (32) με αστέρια στο ουρανό ενώ στο κάτω μέρος αυτής υπάρχει το μήνυμα «Always with us George Baldock».

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»