Ο Ντι Μαρία έφτασε τους 25 τίτλους και «έπιασε» τον Καμπιάσο

25/07/2020 | 19:06

 

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, κατακτώντας το Κύπελλο Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ. 1-0 την Σεντ Ετιέν) έφτασε τους 25 τίτλους στην καριέρα του και πλέον μοιράζεται την τέταρτη θέση στην σχετική κατάταξη, μεταξύ των Αργεντινών με τα περισσότερα τρόπαια, με τρεις ακόμα διάσημους συμπατριώτες του, ανάμεσά τους και ο Καμπιάσο.

Στην κορυφή, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας της Αργεντινής «Clarin», βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, με 35 τίτλους, δεύτερος είναι ο Κάρλος Τέβες, με 28 και τρίτος ο Λουίς Γκονσάλες 27. Στους 25, μαζί με τον Ντι Μαρία, βρίσκονται οι, Αλφρέδο ντι Στέφανο, Εστεμπάν Καμπιάσο, που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2016,2017) και Χαβιέ Μασεράνο.

Ο 32χρονος επιθετικός από το Ροσάριο κέρδισε δύο τίτλους με την Εθνική Ομάδα της Αργεντινής: το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 το 2007 στον Καναδά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου του 2008, με την U-23.

Με την Μπενφίκα πήρε τίτλο πρωταθλήματος στην Πορτογαλία και δύο κύπελλα. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα ισπανικό Σούπερ Κύπελλο, ένα Champions League και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Κύπελλο.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα γαλλικά κύπελλα, τρία League Cup και τρία Σούπερ Κύπελλα.

Στο Σούπερ Κύπελλο του 2017, ήταν μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν κλήθηκε για τον αγώνα στο Μαρόκο και έτσι δεν περιλαμβάνεται λοιπόν. Στην Ευρώπη, μόνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σεζόν 14/15) δεν κέρδισε τίποτα.

Συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση Χατζιδάκι-Θεοδωράκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Πέμπτη 22 Μαΐου

Φάμελλος: Υψώνουμε τις φωνές μας για να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22 Μαΐου 2025

Μπιάνκα Σενσόρι: Νέα αποκαλυπτική φωτογραφία

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Τροχαίο: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή στην Αθηνών – Κορίνθου

Ουάσιγκτον: Δολοφονική επίθεση έξω από το Εβραϊκό Μουσείο – Νεκροί δύο εργαζόμενοι της Ισραηλινής Πρεσβείας