O Ντάνιελ Κρεγκ στα σίκουελ της ταινίας “Στα Μαχαίρια”

02/04/2021 | 16:38

Φαίνεται πως ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει ένα νέο movie franchise, αφού αποχαιρετίσει τον ρόλο του ως Τζέιμς Μποντ.

Ο Κρεγκ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε δύο σίκουελ της ταινίας μυστηρίου του 2019 «Στα Μαχαίρια» (Knives Out), η οποία θα προβληθεί στο Netflix, έπειτα από μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο follow up ταινιών, όπου θα συναντηθούν και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον.

Τα Variety και Deadline Hollywood έγραψαν πως το Netflix κατέβαλε ποσό ύψους μεταξύ 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ, ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες streaming ταινιών που έχει ποτέ συναφθεί.

Το Netflix απέφυγε να σχολιάσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως ανέφερε πως ορισμένα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Στην ταινία «Στα Μαχαίρια», ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, πρωταγωνίστησε ο Κρεγκ υποδυόμενος τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Τζέιμι Λι Κέρτις, του Κρις Έβανς, του Ντον Τζόνσον και του Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου