Ο Νίκος Παπαδημάτος για την ομιλία Τσίπρα στην Πάτρα

20/04/2019 | 22:35

Με ένα κομψό αλλά και αιχμηρό τρόπο σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην Πάτρα ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος.  «Αποφεύγω τον πειρασμό να σχολιάσω την πρωθυπουργική φράση ότι οι παράκτιοι αγώνες θα κάνουν την Πάτρα αθλητικό κέντρο όλης της Μεσογείου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Νίκος Παπαδημάτος.

Η πλήρης δήλωση του Νίκου Παπαδημάτου έχει ως εξής:

«Παρακολούθησα, ως όφειλα, με προσοχή την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, στο κλειστό του Απόλλωνα, κυρίως σε ότι αφορά τα ζητήματα που αφορούν την Πάτρα και το Δήμο.

Προσπερνώ τις κομματικές και εκλογικές του ανάγκες και στέκομαι στα δημοτικά ζητήματα.

Στα τοπικά θέματα ακούσαμε με ενδιαφέρον τον πρωθυπουργό να μιλάει για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών- Πύργου, παρότι όλα τα προβλήματα των οκτώ εργολαβιών είναι ανοιχτά. Συγκρατώ επίσης τη δέσμευσή του για το υπογειοποιημένο τρένο από το Ρίο έως το νέο λιμάνι, παρά τις ασάφειες που διατρέχουν το όλο εγχείρημα. Διατυπώνω ταυτόχρονα την απορία μου για την εξαγγελία ανάπλασης του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, ενώ παράλληλα αποφεύγω τον πειρασμό να σχολιάσω την πρωθυπουργική φράση σύμφωνα με την οποία οι παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες θα κάνουν την Πάτρα «αθλητικό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου».

Ο κ. πρωθυπουργός εκφώνησε την ομιλία και αποχώρησε. Επειδή εμείς παραμένουμε δια βίου στην Πάτρα, και μ’ αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα,  θα θέλαμε να απευθύνουμε μια δημόσια έκκληση. Οι πολιτικοί αρχηγοί που επισκέπτονται προεκλογικά την πόλη μας να αναφέρονται στα τοπικά ζητήματα σε πνεύμα σοβαρότητας και ακρίβειας ως προς τα δεδομένα των τοπικών προβλημάτων, αποφεύγοντας τοποθετήσεις που απλώς επιτείνουν την πολιτική αναξιοπιστία και  εισάγουν κλίμα πόλωσης στην τοπική κοινωνία».

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!