Ο Νίκος Παπαδάκης παρέλασε με τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως

25/03/2023 | 19:14

Ο Νίκος Παπαδάκης συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Παπαδάκης παρέλασε με τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως, φορώντας και την παραδοσιακή ενδυμασία της Κρήτης, η οποία είναι η γενέτειρά του.

Θέλησε μάλιστα να μοιραστεί τις στιγμές αυτές στα social media. Από την προετοιμασία του μέχρι και τη στιγμή της παρέλασης.

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!! Μεγάλη τιμή να κρατάω τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως. Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Ρένα Βασιλάκη, την Κοσμήτορα της Παγκρητίου Ενώσεως Αθηνών κ. Αγγελική Σαραβελάκη, τον κ. Μανώλη Παττακό από τους «Κουρήτες» Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που επιμελήθηκε την ενδυμασία μου και για τις οδηγίες που μου έδωσε καθώς και τον κ. Θοδωρή Λυμαράκη για την βοήθεια του!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 

ΠΗΓΗ 

Σε εγρήγορση ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας για την Καλογριά

Νέα δωρεά οργάνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015

 Ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη για τη «Μεταφορά μαθητών» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Βέλγιο: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος

Γιατί κάποιοι σκύλοι έχουν μπλε μάτια

Στο νοσοκομείο 17χρονος λόγω μέθης σε σχολική εκδρομή – Συνελήφθησαν 12 καθηγητές

Ένα διαφορετικό… Playboy – ΦΩΤΟ