Ο Νίκος Νικολόπουλος προτείνει κοινή δημοσκόπηση από τους υποψηφίους Δημάρχους!

Ερωτηθείς σχετικά, ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Όπως όλοι γνωρίζουν, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπάρχουν δεκάδες φορείς που διενεργούν δημοσκοπήσεις και σφυγμομετρήσεις, άλλες ανακοινώσιμες και άλλες όχι. Ωστόσο, για να μην υπάρχει καμία σκιά και όλα να τεθούν δημόσια στο φως, η παράταξή μας προτείνει όλες οι υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις της Πάτρας να συμφωνήσουν και από κοινού να αναθέσουν τη διενέργεια δημοσκόπησης ή δημοσκοπήσεων, σε οποιονδήποτε αναγνωρισμένο φορέα ή εταιρεία, μοιράζοντας και τα έξοδα. Εμείς θα προτιμούσαμε αυτό να γίνει από κάποια τοπική εταιρεία, αλλά εκ των προτέρων τονίζουμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για τον φορέα ανάθεσης αυτών των δημοσκοπήσεων, έστω και… υπερατλαντικό! Ελπίζουμε, η πρότασή μας να γίνει αποδεκτή από όλους τους υποψήφιους δημάρχους και τις δημοτικές παρατάξεις…»

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ