O Νίκος Μπάρκουλης αποκαλύπτει: «Με τα αδέλφια μου δεν έχω επαφή»

30/12/2022 | 11:41

Ο Νίκος Μπάρκουλης αναφέρθηκε  σε δηλώσεις του στον πατέρα του, τον αείμνηστο ηθοποιό, Ανδρέα Μπάρκουλη και τις δυσκολίες που βίωσε τα τελευταία χρόνια που ήταν εν ζωή.

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά, είναι όμορφο. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο, αδύναμο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον έχω δει στον ύπνο μου δυο τρεις φορές. Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου πριν «φύγει». Ήρθε το ταξί την προηγούμενη ημέρα κι έφυγα βιαστικά.

Ο μπαμπάς μου δεν είχε πολύ κόσμο γύρω του, εμένα και την μητέρα μου είχε. ‘Οχι (δεν έχω επαφή με τα αδέλφια μου). Είναι κοινή επιλογή», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ