Ο Νικολόπουλος “χέρι – χέρι” με τον Καρατζαφέρη;

Οικουμενική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Καραμανλή, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.«Το τιμόνι πρέπει να ανατεθεί σε έμπειρα χέρια. Αν πρέπει να στραφούμε σε πρώην πρωθυπουργούς, ο Κώστας Καραμανλής έχει σαφές προβάδισμα». Σε συνέντευξή του στη Real News δηλώνει την επιθυμία του να «αναστήσει τον καθαρόαιμο πατριωτικό χώρο».

Σε ερώτηση για το comeback που ετοιμάζεται να κάνει και για τις φήμες ότι Νικολόπουλος, Καπερνάρος, Ψωμιάδης και Μπαλτάκος εμπλέκονται σε αυτό, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απαντά με νόημα: «Ο σοφός λαός λέει “όλοι μαζί, χώρια οι χαζοί”.

Αναφέρατε ονόματα ευφυών προσώπων. Κανείς από αυτούς δεν είναι για πέταμα και όμως σε κάποιους περίσσευαν. Σας ερωτώ αίφνης, σήμερα ποιος είναι ο Τάκης Μπαλτάκος του Κυριάκου Μητσοτάκη;»

Στην ερώτηση πώς κρίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι επιφυλακτικός: «Το φυσικό είναι κάτω από τη μηλιά να περιμένεις να βρεις μήλο, όχι κολοκύθι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μπορεί να ωριμάσει το κολοκύθι να αποκτήσει τη γεύση του μήλου. Εντάσσεται και ο Κυριάκος στα πειράματα».

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!