«Ο Ναν θα κυριαρχεί τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη αν μείνει στον Παναθηναϊκό»

31/03/2024 | 17:16

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικώς στο σπουδαίο διπλό επί της Βίρτους στην Μπολόνια για την Ευρωλίγκα, αναφέροντας πως στο εν λόγω ματς το «τριφύλλι» απέδειξε πως έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα, αλλά έχει χτίσει και… μέταλλο νικητή.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο θέμα της ανανέωσης του Κέντρικ Ναν, ο οποίος αισθάνεται πολύ καλά στην Αθήνα κάτι που είναι σημαντικό και μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφασή του. Όσον αφορά τα οικονομικά, το νέο συμβόλαιο μπορεί να κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ξεκαθάρισε πως αν εν τέλει ολοκληρωθεί ο «γάμος», τότε ο Αμερικανός θα κυριαρχεί στην Ευρωλίγκα για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, χαρακτήρισε το επερχόμενο ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο ως παιχνίδι playoffs, ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν θα προτιμούσε Βίρτους ή Μακάμπι στην 8άδα για αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Τι κερδίζουν όσοι τρώνε βραστά αυγά κάθε μέρα – Τι ισχύει για όσους έχουν υψηλή χοληστερόλη

“Θρίλερ” στα Βραχνέικα! Δραματικές προσπάθειες των διασωστών για γυναίκα που κολυμπούσε και έχασε τις αισθήσεις της (ΦΩΤΟ)

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου

Νέος “κεραυνός” στο Μεσολόγγι μετά το θάνατο του στρατιωτικού – “Έφυγε” 53χρονος, νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ έπειτα από τροχαίο

Τρακτέρ καταπλάκωσε ιερέα σε χωριό της Αχαΐας (ΦΩΤΟ)

Έρχεται νέο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» – Περισσότεροι δικαιούχοι, μικρότερη επιδότηση

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου 2025

ΑΕΚ: Στην «OPAP Arena» η σορός του Δημήτρη Χατζηχρήστου – Το «αντίο» της Original