Ο μυθικός επικοντιστής Μόντο Ντουπλάντις έτρεξε τα 100 μέτρα σε 10:37

05/09/2024 | 07:58

Ο Μόντο Ντουπλάντις θυμήθηκε τα… νιάτα του και νίκησε σε κούρσα 100 μέτρων τον 400άρη Κάρστεν Βάρχολμ.

Σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ ξανά και ξανά, έχει περάσει τα 6μ.25 και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης, όμως ο Μόντο Ντουπλάντις δεν είναι απλά ένας μυθικός επικοντιστής, αλλά ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλητισμού γενικότερα.

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) ο Σουηδός συμμετείχε σε μία ιδιαίτερη κούρσα, καθώς έτρεξε 100 μέτρα στη Ζυρίχη με αντίπαλο τον 400άρη Κάρστεν Βάρχολμ. Εννοείται πως τον νίκησε, με το εκπληκτικό 10.37 να αποδεικνύει αυτό που αναφέραμε. Ότι είναι ένας πραγματικά μοναδικός αθλητής.

sport24.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)