Ο Μουρίνιο «καλοβλέπει» την Άρσεναλ

31/10/2019 | 12:58

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ. Αυτό υποστήριξε ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης, καθώς ο Ουνάι Εμερι είναι σε δύσκολη θέση, μετά τα τελευταία αποτελέσματα των «κανονιέρηδων» και ένα από τα ονόματα που ακούγεται για τον πάγκο τους είναι εκείνο του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο διάσημος τεχνικός θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Αγγλία και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, αντί να εργαστεί σε ομάδα της Γερμανίας ή της Ιταλίας.

Μετά την κατάκτηση της Premier League με την Τσέλσι και του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πιθανότητα να κατακτήσει έναν άλλο μεγάλο τίτλο με έναν τρίτο αγγλικό σύλλογο, μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του «Special One».

Κώστας Σβόλης-Πάτρα Ενωμένη: Συμφωνούμε στην παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου Ριγανόκαμπου στον Δήμο

H σημασία της σωστής διατροφής όταν είστε έγκυος

Αχαΐα: 13 ετών …οδηγός προκάλεσε ατύχημα

Ιωάννινα: Το κατράνι του Δίστρατου στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά

Πάτρα: “Ντου” της Αστυνομίας σε νυχτερινά καταστήματα στο Ρίο

ΣΟΚ στην Πάτρα: Ηλικιωμένος απειλούσε ανήλικους με όπλο σε παιδική χαρά – Τί βρέθηκε στο σπίτι του!

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις σήμερα Δευτέρα

Επιστημονική ημερίδα από τον Σύλλογο Δασκάλων Πάτρας