Ο Μητσοτάκης στο Μαράθι – O Τσίπρας οικογενειακώς στο Καμπ Νόου

12/08/2019 | 18:04

Την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονται σε διακοπές.

Μετά από έναν ανηλεή πολιτικό μαραθώνιο που ξεκίνησε για τους δύο σημαντικότερους πολιτικούς αρχηγούς επί της ουσίας αμέσως μετά το Πάσχα με την προετοιμασία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, παραλλήλως με τη διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές και κορυφώθηκε με τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, αυτή η εβδομάδα κρίθηκε ως η πρώτη μετά από τόσο καιρό που τους δίνει την ευκαιρία να βάλουν στην άκρη τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και να απολαύσουν για λίγα εικοσιτετράωρα τη θερινή ραστώνη, αποφορτιζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, καθώς διατηρεί σπίτι στην περιοχή, ενώ χθες έκανε μπάνιο στο Μαράθι.

Τουτέστιν δεν άλλαξε τις συνήθειές του τώρα που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας. Όπως τόνιζαν όσοι τον είδαν, ήταν αρκετά ευδιάθετος και με κάποιους λουόμενος αντάλλαξε και απόψεις.

Άλλωστε αρκετούς από όσους μένει εκεί, τους γνωρίζει εδώ και χρόνια. Από την Κρήτη θα μεταβεί ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο νησί της Τήνου όπου θα παραστεί στη καθιερωμένη δοξολογία του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας.

Ο τέως πρωθυπουργός και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας από την άλλη πλευρά, πήρε την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τους δυο τους γιους και πήγαν στην Ισπανία.

Τόσο ο 9χρονος Φοίβος – Παύλος όσο και ο 7χρονος Ορφέας – Ερνέστο έχουν λατρεία με την Μπαρτσελόνα, οπότε ο μπαμπάς τώρα που έχει λιγότερες υποχρεώσεις, είπε να τους πάει στη Βαρκελώνη προκειμένου να δουν από κοντά το επιβλητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Καμπ Νόου, χωρητικότητας 99.354 θεατών και να επισκεφθούν το μουσείο της ιστορικής ομάδας που βρίσκεται στον ίδιο χώρο αγοράζοντας προφανώς και κάποια αναμνηστικά.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει λίγο πριν τις εκλογές την Μπαρτσελόνα ως παράδειγμα ομάδας που ηττήθηκε αν και αρχικά κέρδιζε, θέλοντας να παραλληλίσει τη Νέα Δημοκρατία που είχε επικρατήσει αρχικά στις ευρωεκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε δυνατότητα «να γυρίσει το ματσάκι» τις εθνικές εκλογές.

Όπως είχε τονίσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, « η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει στο Καμπ Νόου με 3-0 στο Champions League, ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή με 4 γκολ».

Πηγή: newsbeast.gr

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!