O Λούκας Γκέιτζ μίλησε για τον σύντομο γάμο του με τον Κρις Άπλετον: Δεν με αναγνώριζα εκείνη την περίοδο

28/09/2025 | 12:39

Για τον σύντομο γάμο του με τον διάσημο hairstylist και κολλητό φίλο της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Άπλετον μίλησε ο Λούκας Γκέιτζ. Ο ηθοποιός, που έχει μιλήσει δημόσια για τη διάγνωση του με οριακή διαταραχή προσωπικότητας (BPD), αποκάλυψε ότι τότε δεν αναγνώριζε τον εαυτό του, ενώ και οι γύρω του έβλεπαν μια διαφορετική εικόνα από αυτόν που πραγματικά ήταν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «Not Skinny But Not Fat», ο πρωταγωνιστής του Euphoria αναφέρθηκε στο αν «μετανιώνει» που ο γάμος του προβλήθηκε τηλεοπτικά στο ριάλιτι «Kardashians», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, αλλά καμία μετάνοια. Έμαθα τόσα πολλά από αυτό». Παράλληλα, σχολίασε με χιούμορ αλλά και αυτοκριτική τη συμπεριφορά του εκείνη την περίοδο, επισημαίνοντας ότι «υπάρχει ένας πολύ περίεργος τρόπος με τον οποίο μερικές φορές χορηγούνται φάρμακα», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν ρίχνει το «φταίξιμο» στην φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν ξέρω τι περνούσε από το μυαλό μου. Ζούσα ένα μανιακό επεισόδιο για έξι μήνες. Αλλά ζεις και μαθαίνεις», είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη του εμφάνιση στο Watch What Happens Live.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρις Άπλετον μίλησε για πρώτη φορά δημόσια τον περασμένο μήνα στο podcast On Purpose του Τζέι Σέτι, περιγράφοντας τη δική του οπτική: «Από έξω φαινόταν πως τα είχα όλα υπό έλεγχο, αλλά περνούσα μεγάλο προσωπικό πόνο. Ο κόσμος έχει άποψη για τη ζωή σου και αυτό είναι έντονο, ειδικά όταν προσπαθείς να διαχειριστείς πράγματα».

Ο γνωστός hairstylist τόνισε ότι μπορείς να αγαπήσεις κάποιον χωρίς να υπάρχει απαραίτητα «ένα ευτυχισμένο τέλος για πάντα», αλλά και ότι κάθε σχέση αποτελεί πηγή μαθημάτων. «Έμαθα τόσα πολλά για τα όριά μου, για το πώς θέλω να αγαπώ και να αγαπιέμαι. Το να κινείσαι γρήγορα σε μια σχέση δεν σημαίνει πάντα πως είσαι απερίσκεπτος· μπορεί να σημαίνει ότι έχεις ελπίδα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Προτιμώ να αγαπήσω και να πληγωθώ, παρά να μην νιώσω τίποτα ποτέ».

protothema

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής