Ο Λευτέρης Αυγενάκης επαναφέρει το θέμα της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

04/03/2021 | 15:56

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε ότι επανάφερε το θέμα των αθλητικών δραστηριοτήτων και την αναστολή των πρωταθλημάτων στην συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμοξιολόγων, η οποία θα γίνει αύριο (5/3).

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης (4/3), μετά και τις ανακοινώσεις για τα νέα αυστηρότερα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έγινε γνωστή κι επίσημα η αναστολή πολλών αθλητικών δραστηριοτήτων, ανάμεσά στις οποίες και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

“Σεβόμενοι το επιστημονικό κύρος των λοιμοξιολόγων και την κρισιμότητα της κατάστασης, επαναφέρουμε στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής την τεκμηριωμένη εισήγηση μας για τα θέματα του αθλητισμού”, έγραψε στο twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης