Ο Lanvin επιστρέφει στο Παρίσι με την πρώτη κολεξιόν του Peter Copping

28/11/2024 | 16:17

Μετά από σύντομη αποχή από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, ο γαλλικός οίκος μόδας Lanvin πρόκειται να επιστρέψει για την Εβδομάδα Ανδρικής Ένδυσης, στην οποία συμμετέχει με την παρουσίαση της πρώτης συλλογής του Peter Copping (Πίτερ Κόπινγκ) για το θρυλικό brand.

Τον Ιούνιο, ο Peter Copping, πρώην σχεδιαστής στον Oscar De La Renta, διορίστηκε ως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Lanvin, μετά τη μακρά αναζήτηση από τον οίκο για έναν νέο επικεφαλής δημιουργικού.

Ενώ ο Lanvin είναι ο παλαιότερος οίκος ραπτικής στον κόσμο με αδιάκοπη λειτουργία, η εταιρεία, που τώρα ανήκει σε μια κινεζική, αγωνίστηκε να εδραιωθεί στη σύγχρονη αγορά.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)