Ο Κώστας Σβόλης στην εκδήλωση των ατόμων με αναπηρία

03/06/2025 | 10:53

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Κώστας Σβόλης σημείωσε: Με μεγάλη  χαρά δώσαμε το παρών στην  επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, το Σάββατο 31 Μαΐου 2025,  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ερασμία Κάνιστρα» του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.

Σε μία σύγχρονη κοινωνία τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία καθίστανται υποχρέωση για όλους μας. Ένα ευνομούμενο κράτος οφείλει να νομοθετεί, να υλοποιεί και να δημιουργεί δικλείδες  ασφαλείας, ώστε η ισότητα να μην παραμένει μόνο  ένα σύνθημα.

Σημαντικό ρόλο έχει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού, που τουλάχιστον στην πόλη μας, έχει ευθύνες σε πολλά επίπεδα για το θέμα του σεβασμού των ατόμων με αναπηρία και για τις όποιες αδικίες και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Η συμπεριφορά μας, η κοινωνική μας παιδεία και μόρφωση, ο αξιακός μας κώδικας και  η αυτοκριτική μας  χαρακτηρίζουν και το επίπεδο του πολιτισμού μας. 

Πολιτισμός είναι και ο σεβασμός.

24ωρη απεργία σήμερα στα ΜΜΕ – Συμμετέχει το tempo24

Καιρός: Από σήμερα ξεκινά η… επέλαση της ζέστης και στην Πάτρα

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Γιάννη Γαλανόπουλο

Προγραμματισμένη Δοκιμαστική Ήχηση Σειρήνων Συναγερμού σήμερα στην Πάτρα

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Πάτρα: Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εμπρηστές της επιχείρησης στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα