Ο Κώστας Κότσαρης φόρεσε ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από 6,5 χρόνια

24/11/2025 | 09:41

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με “τριάρα” από την έδρα του Πανσερραϊκού στην 11η αγωνιστική της Super League, έχοντας στη σύνθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο, τον Κώστα Κότσαρη.

Ο τραυματισμός του Αλμπάν Λαφόν στο πρώτο μέρος του αγώνα, έφερε τον Κώστα Κότσαρη κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά μετά από 6,5 χρόνια σε επίσημη αναμέτρηση.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του “τριφυλλιού” και επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι για να αποτελέσει τρίτη επιλογή πίσω από Ντραγκόφσκι και Λαφόν, αλλά τα προβλήματα των δύο τερματοφυλάκων, τον οδήγησαν σε επίσημη συμμετοχή με τους “πράσινους”. Η τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν στις 5 Μαΐου του 2019, όταν και αγωνίστηκε στη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού στη Super League.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας