Ο Κένεθ Φαρίντ στον Παναθηναϊκό: Ανακοινώνεται ο πρώην NBAερ

07/11/2025 | 11:56

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να καλύψει το τεράστιο κενό στη θέση “5”, με τους πράσινους να ανακοινώνουν τις επόμενες ώρες την απόκτηση του Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος έρχεται στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν ως συμπληρωματική λύση.

Ο Κένεθ Φαρίντ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 35χρονος Αμερικανός πρώην NBAερ έρχεται στην Ελλάδα για να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών του τριφυλλιού.

Ο πολύπειρος ψηλός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ταϊβάν, ενώ τελευταίος ευρωπαϊκός του σταθμός ήταν η Ρέτζιο Εμίλια (2024-25). Το 2021 φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ από το 2011 μέχρι το 2019 αγωνιζόταν στο NBA με τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς, Μπρούκλιν Νετς και Χιούστον Ρόκετς.

Την περσινή σεζόν, ο Κένεθ Φαρίντ αγωνίστηκε σε Μεξικό (10.7 πόντοι, 9.3 ριμπάουντ), Ιταλία (8.3 πόντοι, 7.2 ριμπάουντ) και Πουέρτο Ρίκο (9.4 πόντοι, 9.2 ριμπάουντ).

Μετά τα άσχημα νέα για τον Ματίας Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά για 2 ψηλούς, με δεδομένοι ότι και οι υπόλοιποι σέντερ της ομάδας (Χολμς και Γιούρτσεβεν) είναι τραυματίες.

Ο Κένεθ Φαρίντ είναι μία λύση ανάγκης, ενώ θα αποκτηθεί ακόμα ένας ψηλός.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη