Ο Ιβαν Βάλτερ υπέγραψε στην Παναχαϊκή

10/01/2016 | 23:35

Και τυπικά παίκτης της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής είναι από την Κυριακή (10/1) ο Βραζιλιάνος Ιβαν Βάλτερ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Η διοίκηση της Πατρινής ομάδας έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση δελτίου του Βραζιλιάνου παίκτη ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (13/1) με την Κηφισιά και νεότερες εξελίξεις θα υπάρξουν μέχρι την Τρίτη.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ