Ο Ιωάννης Τσούρης, με το Νίκο Τζανάκο

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι ο Ιωάννης Τσούρης.

  Ο Ιωάννης Τσούρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, με δυο από τις πλέον γνωστές πατρινές αλυσίδες.

Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων στα οικονομικά, MSc European Management στο Βέλγιο ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και MSc  International Marketing στη Σκωτία.

  Δίδαξε επί σειρά ετών στα Δημόσια ΙΕΚ Μάρκετινγκ και στα πλαίσια της Διδακτορικής του διατριβής, ως βοηθός καθηγητή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

  Εργάστηκε σε πολλές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και διετέλεσε και διοικητικός διευθυντής του Αθήνα 2004, για τον τομέα του ποδοσφαίρου.    Συνέχισε την καριέρα του στην τράπεζα της Ελλάδος όπου και εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και εκτός Πατρών.  

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα