Ο Γιώργος Τσίπρας με τον Θέμη Μπάκα

12/02/2024 | 08:52

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας, με τον πολιτευτή Αχαΐας Θέμη Μπάκα, παραβρέθηκε  το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στην Ακράτα προς τιμήν του Πολιούχου της Αγίου Χαραλάμπου.

Ο κ. Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της 4ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που διεξήχθη στο Κεφαλόβρυσο, συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος στην Ακράτα και στην Πάτρα, όπου συναντήθηκε και με δημοσιογράφους, ενώ παραχώρησε και συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κοινό σημείο των αναφορών του κ. Γιώργου Τσίπρα ήταν ότι το επικείμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα εξωστρέφειας και ανασυγκρότησής του, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, στις οποίες αποσκοπεί να καταγραφεί ως ο κύριος πυλώνας της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης.      

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)