Ο Γιώργος Παπανδρέου με την ΕΕΤΕΜ και τους Συλλόγους του Ανατολικού τομέα της Πάτρας

ΠΑΦΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ  ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ 

 

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε με την Διοικούσα Επιτροπή της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  Μηχανικών Αχαΐας καθώς και τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Αχαΐας.   

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε εκτός των άλλων για τα εκκρεμή επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τους συνομιλητές του αναφορικά με το σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί πολλά χρόνια. Την αυτονόητη πρόσβαση στο επάγγελμά που σπούδασαν.   

 

Στην συνέχεια ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε ενημερωτική συνάντηση με την Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων και  Φορέων του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων. Υπήρξε ενδελεχής συζήτηση αναφορικά με το καθολικό αίτημα των Φορέων  και των κατοίκων της πόλης, ώστε η περιοχή  του «Ριγανόκαμπου» να εξυπηρετήσει το αρχικό χωροταξικό και πολεοδομικό της σχεδιασμό  και να αξιοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής. 

 

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες από τον Φορέα χωρικής αρμοδιότητας της επίμαχης έκτασης και συμφώνησε στην ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και συνεργασίας, ώστε να υπάρχει η κατά το δυνατό βέλτιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της κοινωνίας. 

  

Rihanna: Πέθανε ο πατέρας της σε ηλικία 70 ετών – Η θυελλώδης σχέση τους

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον Τούρκο μαφιόζο – Υποστηρίζει πως οι συνεργοί του διέφυγαν στην Βουλγαρία

6 πράγματα που κάνει ο σκύλος σας και δείχνουν ότι δεν σας εμπιστεύεται

Πάτρα: Τους έπιασαν στα “πράσα” την ώρα που “άδειαζαν” σπίτι στην Αγυιά – Τέσσερις συλλήψεις από την Άμεση Δράση

Πρώτο Βραβείο στην Ποίηση για το Αρμένικο Σχολείο Κυανούς Σταυρός Αθηνών, «Σοφία Αγκοπιάν»

Η Μπρουκ Σιλντς έγινε 60: Το κορίτσι της «Γαλάζιας Λίμνης» δεν έζησε ποτέ την παιδική αθωότητα

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου x ΚΠΙΣΝ: MONOM 4DSOUND: Μια πρωτοποριακή ηχητική εγκατάσταση στον Θόλο