Ο Γιώργος Νταλάρας στην Αργεντινή – Του χάρισαν τη θρυλική φανέλα με το «10»

11/11/2025 | 07:44

Στο Μπουένος Άιρες, την πρωτεύουσα της Αργεντινής, βρίσκεται ο Γιώργος Νταλάρας. Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής θα δώσει μεγάλη συναυλία στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας θα εμφανιστεί μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη στο εμβληματικό «Teatro Coliseo» του Μπουένος Άιρες, σε μία συναυλία που θα παρακολουθήσουν Έλληνες ομογενείς, αλλά και πολίτες της Αργεντινής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Μπουένος Άιρες (Asosiacion Colectividad Helenica de Buenos Aires), ο Γιώργος Νταλάρας βραβεύτηκε στο δημαρχείο με τον τίτλο του «διακεκριμένου πολίτη», όπου του δόθηκε ως δώρο μία φανέλα της «αλμπισελέστε» με το νούμερο 10 και το επώνυμό του στην πλάτη.

Το «10» της εθνικής Αργεντινής έχουν φορέσει σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Λιονέλ Μέσι.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς