Ο Γιώργος Φοιρός ολοκληρώνει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα

25/09/2017 | 21:13

Μια πορεία 30 ετών σαν προπονητής ποδοσφαίρου ολοκληρώνει φέτος ο Γιώργος Φοιρός από το τιμόνι του Αγροτικού Αστέρα, της ομάδας με την οποία ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής το 1987. 

Ο παλαίμαχος προπονητής που έκανε σημαντική πορεία ως τεχνικός, μέσα από ομάδες της Super League, αναφερόμενος στην διαδρομή του ομολόγησε πως η ανοδική καριέρα του διεκόπη αναίτια όταν ήρθε σαν τεχνικός του Άρη, σε ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Super 3 και εκτιμά πως αυτό ήταν αφορμή για να σταματήσει η πορεία αυτή όχι μόνο με την συνεργασία του στον Άρη αλλά και με τους άλλους συλλόγους των μεγάλων κατηγοριών. 

Ο Γιώργος Φοιρός που μετά από μια χειρουργική επέμβαση στο γόνατο είχε μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, αντικαθιστά στα 65 του χρόνια τον Διονύση Χασιώτη στο “τιμόνι” της ομάδας του Ευόσμου, που φέτος δήλωσε συμμετοχή στην Γ’ εθνική, λόγω αδυναμίας να συμμετάσχει στην Football League για οικονομικούς λόγους.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»